Vælg en effektiv og ambitiøs anlægspartner!

Rigtige folk til den rigtige opgave

RING ​70 22 12 67  eller skriv kontakt@schultzav.dk for info og tilbud

Græsslåning af haver, parker og grønne områder

Hos Schultz Anlæg & Vedligehold ApS i Kolding tilbyder vi forskellige former for vedligeholdelse af grønne områder, som for eksempel græsslåning, i Vejle, Fredericia og omegn.

Slåning af græs kan være af private haver og sommerhushaver, samt for virksomheder, kommuner, grundejerforeninger, boligforeninger og boligselskaber, der har haver, parker, græsrabatter og grønne fællesarealer.

Der er flere fordele ved at outsource græsslåning

Tidligere stod de fleste kommuner, boligforeninger og boligselskaber selv for deres græsslåning, men der er flere fordele ved at outsource det, især hvis der er tale om større grønne områder.

Ofte er det kun nødvendigt med græsslåning et par gange om måneden, og så står ens traktor stille resten af tiden, selvom den alligevel skal plejes og vedligeholdes.

Vi klipper derimod hver eneste dag, så vores maskiner holder aldrig stille, og om vinteren kan vi bruge maskinerne til andre formål. Det er heller ikke et afbræk i vores hverdag at finde maskinen frem, for det er vores hverdag.

Det betyder også, at vi er rutinerede og fokuserede, således vi kan gøre det pænt, men hurtigt og effektivt.

Kontakt os gerne for at få en pris på en fast aftale

Du er altid velkomme til at kontakte os hos Schultz Anlæg & Vedligehold ApS for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for vedligeholdelse af grønne arealer eller for at høre mere om vores priser på græsslåning. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en fast aftale, ligesom vi gør det ved snerydning.

Du kan ringe til os på telefon 70 22 12 67 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til vores e-mail kontakt@schultzav.dk eller benytte vores kontaktformular.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 11 anmeldelser på Facebook

Schultz Anlæg & Vedligehold ApS

CVR: 32073530

Sletteskovvej 6

6000 Kolding

Kontakt os

Tlf: 70 22 12 67

Mail: kontakt@schultzav.dk

Mail: bogholderi@schultzav.dk​​