Vælg en effektiv og ambitiøs anlægspartner!

Rigtige folk til den rigtige opgave

RING ​70 22 12 67  eller skriv kontakt@schultzav.dk for info og tilbud

Snerydning og saltning for erhverv og boligforeninger

Hos Schultz Anlæg & Vedligehold ApS i Kolding udfører vi snerydning og saltning for virksomheder, institutioner, grundejerforeninger og boligselskaber i Fredericia, Vejle og omegn.

En aftale om snerydning bliver ofte kombineret med en serviceaftale om pleje og vedligeholdelse af grønne områder og fællesarealer, som for eksempel græsslåning.

Få en serviceaftale på vinterbekæmpelse

En serviceaftale om snerydning og saltning gør, at I undgår at skulle planlægge efter dette, men også, at I undgår at skulle købe maskiner og andet materiel til at rydde sne. Vi har derimod en stordriftsfordel, og derfor kan vores maskinel være i drift hele tiden.

En aftale om snerydning gør samtidig, at I ikke skal bekymre jer om sygdom, ferie samt søndage og helligdage, hvor der måske ikke umiddelbart er en medarbejder til rådighed, eller som vil koste mange penge at kalde på arbejde.

Det er i det hele taget en effektiv og økonomisk løsning for de fleste virksomheder og boligområder.

Hvad koster snerydning?

Der er mulighed for at aftale forskellige løsninger på snerydning og saltning i en fast serviceaftale til forskellige priser, der passer til jeres behov. 

Vi gennemgår gerne de forskellige løsninger på et møde, hvor vi også kan tale om, hvad vi kan tilbyde inden for pleje og vedligeholdelse af grønne områder og fællesarealer.​

Du kan ringe til os på telefon 70 22 12 67, eller du kan skrive til e-mail kontakt@schultzav.dk, så vi kan aftale et møde med henblik på at udarbejde et uforpligtende tilbud og en fast pris på en serviceaftale.

★★★★★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 11 anmeldelser på Facebook

Schultz Anlæg & Vedligehold ApS

CVR: 32073530

Sletteskovvej 6

6000 Kolding

Kontakt os

Tlf: 70 22 12 67

Mail: kontakt@schultzav.dk

Mail: bogholderi@schultzav.dk​​